دکتری کایروپرکتیک و فوق لیسانس طب چینی

 

کایروپرکتیک دانش درمان با دست می باشد. در این روش درمانی پزشک با انجام دادن مانورهایی روی ستون فقرات و مفاصل به درمان بیماریها می‌پردازد. رشته های طب سوزنی، طب چینی و طب گیاهی نیز با تمرکز بر نیروهای طبیعی و توازن انرژی بدن و روح و روان به درمان بیماری خاص می پردازند. این رشته ها مجموعه‌ای از روش‌های درمانی است که در طول هزاران سال بوجود آمده است. طب سنتی  بر این روش مبتنی است که فرایندهای بدن انسان به هم وابسته هستند و دائماً با محیط اطراف تعامل دارند. بنابراین روش درمانی آن ها نیز بر اساس روش های طبیعی و سنتی بوده و برای مبارزه و درمان بیماری‌ها به دنبال رفع ناهماهنگی ها در بدن و محیط اطراف آن می‌گردد.

 

این دوره ها در مقطع فوق لیسانس و دکترای تخصصی می باشند. طول دوره ها بین دو تا چهار سال است. این دوره ها دارای بازار کار بسیار مناسبی در کانادا و آمریکا می باشند. امکان اخذ ویزای کار آمریکا با تحصیل در این رشته های بسیار بالاست.

 

رشته های تحصیلی

  • فوق لیسانس طب چینی – دو تا سه سال
  • فوق لیسانس طب سوزنی – دو تا سه سال
  • فوق لیسانس طب گیاهی – دو تا سه سال
  • دکترای کایروپرکتیک – چهار سال

شرایط اخذ پذیرش

  1. لیسانس با معدل بالای 14.5 از رشته های علوم و بهداشت مانند شیمی، بیولوژی، پرستاری، و پزشکی و یا رشته های مشابه
  2. برنامه علاقمندی به رشته
  3. توصیه نامه از اساتید دانشگاه

آزمون زبان

  1. افراد دارای آیلتس 6.5 یا تافل 80 مستقیما وارد دوره می گردند.
  2. افراد با مدرک آیلتس یا تافل با نمره پایین تر و یا افراد بدون مدرک زبان باید در آزمون زبان دانشگاه در هنگام ثبت نام در آمریکا شرکت کنند. این افراد در صورت قبولی آزمون زبان وارد دوره می گردند و در غیر اینصورت باید یک یا دو ترم زبان بگذرانند.

 هزینه ها

هزینه این دوره ها در هر ترم 12 هزار دلار آمریکا می باشد.

هزینه دوره زبان در ترم شش هزار دلار می باشد.

هزینه زندگی حدود هزار دلار در ماه است.

 

کمک هزینه تحصیلی و بورسیه

به دانشجویان با معدل بالا و مدرک زبان با نمره بالا بین 4 تا 10 هزار دلار بورسیه داده می شود.

 

استفاده از خدمات الو سلام مشاور

در صورت تمایل به استفاده از خدمات الو سلام مشاور مدارک زیر را ایمیل نمایید:

  1. ریز نمرات لیسانس
  2. مدرک زبان در صورتی که دارید
  3. کپی پاسپورت

 

 

نکات مهم برای دریافت ویزای دانشجویی

متقاضیان برای این دوره ها از ویزای دانشجویی برخوردار می گردند. متقاضی می تواند برای اعضای حانواده خود نیز درخواست ویزای همراه نماید. برای دریافت موفقیت آمیز ویزای دانشجویی موارد زیر ضروریست:

 

  1. متقاضی بدون نیاز به کار و یا بورسیه قادر به پرداخت هزینه های خود و خانواده می باشد.
  2. متقاضی تنها برای تحصیل به آمریکا می رود.
  3. متقاضی پس از اتمام تحصیل به کشور خود باز می گردد.
  4. متقاضی دارای سابقه منفی در سفارت کشورهای خارجی نمی باشد.
1 پاسخ

تعقیب

  1. […] رشته مهندسی هوافضا فوق لیسانس مدیریت طراحی دکتری کایروپرکتیک و فوق لیسانس طب چینی معرفی رشته‌های دوره‌های […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *